воскресенье, 28 февраля 2016 г.

Подарунки на 8 березня колегам: від скромних до оригінальних

Подарунки на 8 березня колегам вибрати складніше всього. Міжнародний жіночий день зобов'язує віддати належне красі й жіночності співробітників, але в той же час треба зберегти робочу дистанцію і проявити почуття такту, вибираючи привітання і подарунки на 8 березня колегам. Тому цикл «подарункових» матеріалів до Міжнародного жіночого дня почнемо з питання – «Подарунки на 8 березня колегам — піднести добре знайомим і шановним жінкам?».
Подарунки на 8 березня колегам: від скромних до оригінальних
Вибираємо подарунок для тещі на 8 Березня

У категорію просто знайомих потрапляють колеги, яких чоловічий колектив намагається здивувати приємними подарунками. Зазвичай, подарунки на 8 березня колегам, являють собою скромні і невеликими презентами, що піднімають настрій і створюють святковий настрій. Що подарувати колегам на 8 березня, розбирався hochu.ua.

ПОДАРУНКИ НА 8 БЕРЕЗНЯ КОЛЕГАМ: ОФІСНІ ПРИБЛУДА

що подарувати колезі на 8 березня

Якщо Ви працюєте в офісі, то доцільно буде прикупити жіночому колективу красиві і якісні аксесуари для кабінету. Так, наприклад, ідеальним подарунком на 8 березня колегам стане набір фірмових ручок, стікери незвичайної форми або з жартівливими написами, наклейки на комп'ютер, милі сувеніри, якими можна прикрасити нудний робочий стіл, зручні щоденники, органайзери, стильні папки для документів, канцелярські набори, оригінальні власники паперів, незвичайні коробочки для скріпок, настільні візитниці, настільні календарі, USB-хаби у формі букетів... загалом, скористайтесь магазином канцелярських товарів або незвичайних подарунків — там ви точно знайдете подарунки на 8 березня колегам.Чоловікам, які хочуть привітати жінок-колег з Міжнародним жіночим днем, але в колективі цих жінок багато і витрачатися особливо не хочеться, можна скористатися безпрограшним варіантом – квіти і цукерки. Це і доступні, і приємні подарунки на 8 березня колегам. Ви можете купити дівчатам по тюльпанчику або троянді, вручивши квітка з простою шоколадкою. Якщо Ви маєте намір йти вітати в якийсь відділ, де працюють одні жінки (бухгалтерія, відділ кадрів), можна зібрати так звану продуктову корзину, забезпечивши її кавою, чаєм, коробками цукерок та печива, фруктами, шампанським, ликиром або вином. Такі подарунки на 8 березня колегам завжди до речі;). А можна з оригінальничати і з'єднати квіти і цукерки, замовивши солодкі букети кожної співробітниці – це і незвично, цікаво та смачно!
  • Привітання з 8 березня у віршованій формі
  • Гарна картинка з 8 Березня

    Комментариев нет:

    Отправить комментарий