понедельник, 17 марта 2014 г.

привітання з днем народження на українській мові подрузі

Бажаю море удачі і дачу у моря!

412345 (Голосів: 9 )

Молодість твоя хай не убуде , А разом з нею - любов і доброта. Нехай вічним гостем в будинку твоєму будуть Спокій і щастя , мир і теплота .

412345 (Голосів: 6 )

Що побажати Вам в день рожденья ? Успіхів у житті та праці , Друзів хороших і веселощів , Злагоди в сім'ї , Щоб душа не знала холоду , Як травневий день , як сад в цвіту , Щоб серце було вічно молодо , Добром зустрічаючи доброту !

412345 (Голосів: 3 )

Щоб завжди під щасливою зіркою Вас доля по дорозі вела. У будинку щоб повноводною річкою Життя спокійно і мирно текла . Нехай Ваш будинок лише друзі відвідують , Стороною обходять негоди , Від душі ми добра Вам бажаємо , Довгого життя , здоров'я і щастя !

412345 (Голосів: 9 )

Нехай буде Ваше життя сповнена Любові , добра і щастя , Нехай буде кожен новий день По-своєму прекрасним ! З днем ​​народження !

412345 (Голосів: 8 )

Приляж , розслабся , ні про що не думай ... Відчуваєш , хтось ніжно цілує твої губи ? Не лякайся - це я ніжно цілую тебе в твій день народження . Вітаю , любий!

412345 (Голосів: 5 )

Нехай буде щастям сповнений будинок, і стане, без сумніву , прекрасним , світлим , добрим днем День твого народження .

412345 (Голосів: 10 )

Пройшло з тих пір немало років , коли здійснилося це чудо . З'явилася ти на білий світ невідомо звідки . буває в житті тільки раз подібне явище, тому дозволь тебе привітати з днем ​​народження!

412345 (Голосів: 5 )

Будь здоровою , будь красивою , будь удачливою , щасливою , щоб до самих до ста років , не змінювався твій портрет !

412345 (Голосів: 5 )

Дівчина з казки , Символ моєї пристрасті , Дівчина- желанье , Весь у твоїй я влади ! Знаю , ти гідна Кращою жіночою частки ... Будь завжди коханою ... З днем ​​народження !
Смс з днем народження

Комментариев нет:

Отправить комментарий